Harmonyerp Eğitimi Etkili Bir Şekilde Tamamlandı

HarmonyERP Eğitimi Etkili Bir Şekilde Tamamlandı

Yazılım tarafından Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencilerine verilen 14 haftalık HarmonyERP eğitimi etkili bir şekilde tamamlandı. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan öğrencilere sertifikalarını Kurumsal Yazılım ve Danışmanlık Genel Müdürü Bilg. Müh. Ömer Fatih BÖLÜKBAŞ, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemalettin KUBAT, KAS Vana Fabrika Müdürü End. Müh. Yusuf KAYA, ERP Yazılım Danışmanı End. Müh. Münip AKSAKALLI ve Yrd. Doç. Dr. Alparslan Serhat DEMİR takdim etti. Yapılan törende ayrıca End. Müh. Yusuf KAYA tarafından KAS Vanada başarı ile gerçekleştirilen HarmonyERP uygulama hikayesi öğrencilere aktarıldı. Eğitimcilere verilen plaketlerin ardından yapılan konuşmalarda Üniversite-Sanayi iş birliklerinin önemine değinilerek, Endüstri 4.0 kapsamında ERP 'nin geleceği konusunda bilgiler verildi.