2019-2020 Güz Yarıyılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları

2019-2020 Güz Yarıyılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuç Listesi ekli dosyada verilmiştir.

Asil Listede yer alan tüm öğrencilerin işe başlatılabilmesi için, Ziraat Bankası’ndan kendi adlarına bir IBAN numarası çıktısı alarak SKS Daire Başkanlığına bizzat başvurmaları ve burada SGK Giriş kayıtlarının yapılarak “Sözleşme” imzalaması gerekmektedir.

Öğrenciler SKS Daire Başkanlığına gelmeden önce, internet ortamında (Google Chrome’dan) “http://www.skscalisma.sakarya.edu.tr/OgrKaydiGiris.aspx”  adresine girerek, burada “Öğrenci Giriş” butonuna tıkladığında ekrana gelen “SKS-KISMİ ZAMANLI İŞE ALIM ÖN KAYIT FORMU”nu doldurdukları takdirde, Daire Başkanlığı KZÖ servisindeki işlemleri çok daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılabilecektir. Bu işlemleri tamamlamayan öğrencilerin bu tarihten önce işe girişleri yapılamaz.

Tüm işlemlerini tamamlayan öğrencilerin en kısa sürede Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkalığı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.