Kyk Bursu

KYK Bursu

Öğrencilerimizin Dikkatine!

Kredi Yurtlar kurumu tarafından üniversitemize sağlanan burs ile ilgili form ekte sunulmuş olup, başvuru yapacak öğrencilerimiz aşağıdaki hususları dikkate alarak 24 Ekim 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine başvuru yapması gerekmektedir. 24 Ekim 2019 tarihinden sonra başvuru kesinlikle kabul edilmeyecektir.

2019–2020 ÖĞRETİM YILI

ÜNİVERSİTE BURS KONTENJANLARININ İNTERAKTİF MÜRACAATI

BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER (Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. Maddesi)

1.       Genel Müdürlüğümüzden öğrenim kredisi veya burs almış veya almakta olan öğrenciler,

2.       5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,

3.       Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,

4.       Yabancı uyruklu öğrenciler,

5.       Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,

6.       Ek süre öğrenim gören öğrenciler,

7.       Bu Yönetmelik hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler.