2019-20 Güz Tasarım/bitirme Çalışmaları

2019-20 Güz Tasarım/Bitirme Çalışmaları

Tasarım ve bitirme çalışmalarıyla ilgili kılavuz ve dokümanlara bölüm sitemizin "Öğrenci" sekmesinin altında yer alan "Tasarım ve Bitirme" bölümünden erişebilirsiniz. Ayırca örnek çalışmalara yine aynı sekmede yer alan "Örnek Tasarım Projeleri" ve "Örnek Bitirme Çalışmaları" bölümlerinden erişebilirsiniz.

Bitirme çalışmaları Bölüm Akreditasyon Komisyonunun değerlendirmesinden geçirilecektir. Tasarım ve Bitirme çalışması yapacak öğrencilerimizin Örnek Dosyaları dikkate alarak  çalışmalarını  yapmaları gerekmektedir.

Bitirme ve Tasarım Çalışmalarından hazırlanan  1’er   Nüsha Baskı  Danışmanın İmzalı  Onayı sonrasında  Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.
Danışman Onayı alınmayan çalışmaların teslimi kabul edilmeyecektir.
Bitirme Çalışmaları  için  Akreditasyon Değerlendirmesi sonrasında  POSTER hazırlanarak Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.
Tezin elektronik ortamdaki son hali ise PDF formatında hazırlanarak aşağıdaki link üzerinden yüklenecektir.

Yükleme linki: https://forms.gle/3dpGFeCCHqRCvWqN6

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Basılı Kopya TESLİM tarihi: 30 Aralık 2019 (Pazartesi) 17:30

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Dosyanın SİSTEME YÜKLENME tarihi: 30 Aralık 2019 (Pazartesi)

Bitirme sunum tarihleri: 15-16 Ocak 2019