Ana Sayfa
Duyurular
Lisansüstü Eğitim Bursu

Lisansüstü Eğitim Bursu

Değerli bilim insanları
2010 yılında kurulmuş olan İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği (İKSAD), Türkiye merkezli ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren genç ve dinamik bir organizasyondur. Farklı disiplinlerden ve ülkelerden çok sayıda akademisyen, yazar, diplomat, bürokrat ve iş dünyası mensuplarından oluşan yapısı ile özellikle sosyal problem çözümü ve ekonomik gelişme gibi konular üzerine stratejiler belirleyen ve ilgili makamlara imkanlar ölçüsünde çözüm önerileri sunan organizasyonumuz pek çok alanda faaliyet göstermektedir.

İyi eğitim almış seçkin bir insan kaynağına sahip olan İKSAD'ın Uluslararası ilişkiler, sosyal ve çevresel performans, ekonomik kalkınma, endüstri ve sürdürülebilirlik temel çalışma alanlarını oluşturmaktadır. ​

23 ülkede bilimsel yayıncılık faaliyetleri, akademik kongre organizasyonları, bilimsel eğitimler, sosyal ve bilimsel projeler gibi çok sayıda faaliyet gösteren derneğimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve yabancı uyruklu başarılı yüksek lisans ve doktora öğrencileri için 2020-2021 yılı eğitim dönemlerinde burs verecektir.

Burslarımızdan yararlanmak isteyen öğrencilerin web sitemiz üzerinden indirecekleri başvuru formunu doldurarak en geç 25 Mart 2020 tarihine kadar online olarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru koşulları ve başvuru usulü ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz

Dernek Kurumsal web sitesi
www.iksad.org.tr

Proje ve Burs Grup Başkanlığı web sitesi
www.iksad.co.uk

(menüden BAŞVURU penceresinden 2020 Eğitim Bursu Başvurusu sayfasına tıklayınız)