Ana Sayfa
Duyurular
2019-2020 Güz Yarıyılı Umde Atamaları

2019-2020 Güz Yarıyılı Umde Atamaları

2019-2020 Güz yy UMDE atamaları bölüm yönetimi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Başvuru yapan ve firmalara atanan tüm öğrenciler UMDE dersini seçmek zorundadır. Her öğrenci UMDE dersini seçerken ENM 487 ve ENM 496 kodlu dersleri seçmelidir. EKTE yer alan belgede danışman isimleri de yer almaktadır. SABİS üzerinde ileriki günlerde danışmanınız gözükecektir.

EKTEki belgede isimleri kalın punto ile yazan öğrencilerin firmalara gittiklerinde UMDE Protokol belgesini de imzalatmaları ve Arş. Gör. Enes Furkan ERKAN'a teslim etmeleri gerekmektedir. İsmi kalın punto ile yazılıp halihazırda teslim etmiş olan öğrenciler dikkate almayabilir. Protokol EKTE yer almaktadır. 

UMDE seçilen dönem de Cuma günü ya da 2. öğretim dahi olsa başka ders alınamaz (Tasarım, Bitirme, Girişimcilik, Staj, Cuma günü olmak koşulu ile üni ortak dersleri seçilebilir). Ders seçiminde bu kurala aykırı bir seçimde bulunan öğrencilerin ilgili derslerden çekilmeleri istenecektir.

İngilizce destekli ders (Intro) alan öğrenciler her dönem 1 ingilizce ders seçmek zorunda olduğundan dolayı 1 tane ingilizce ders seçebilir.

UMDE programı 30 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olup 9 Ocak 2020 tarihinde sona erecektir (Final haftaları da dahil toplam 59 iş günü).

25 Eylül 2019 Çarşamba günü UMDE tanıtım toplantısı yapılacaktır. Toplantı 5002 nolu sınıfta saat 14:00 ‘da yapılacaktır. Toplantıya katılım zorunludur.

Sigorta işlemleri için firmalara gitmeden önce danışmanlarınız ile irtibata geçiniz ve sigorta formunu  (staj kabul formu) doldururken formda yer alan adımları takip ediniz. Dekanlık onayı olmayan formlar ile firmalara gitmeyiniz.

Sigorta işlemleri 23-24-25 Eylül tarihlerinde dekanlık staj ofisinden yapılacaktır. Bu tarihlerde aşağıdaki evraklar ile staj ofisine başvurmanız gerekmektedir. Sigorta işlemini yapmayan öğrenci firmalara kesinlikle giremez. UMDE kapsamında, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın 4 iş günü firmalarda bulunmak zorundasınız. Sigortanız da bu 4 gün için yapılacağından ve Cuma, Cumartesi ve Pazar günü sigortasız olacağınızdan dolayı her ne sebeple olursa olsun firmalara gitmeyiniz.

  • Staj Formu (3 adet)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)