2019-2020 Bahar Yarıyılında Umde Pogramına Daikin Firmasında Katılmak İsteyenlerin Dikkatine (ek Başvuru)

2019-2020 Bahar Yarıyılında UMDE Pogramına Daikin Firmasında Katılmak İsteyenlerin Dikkatine (EK BAŞVURU)

2019-2020 Bahar Yarıyılında UMDE Pogramına Daikin firmasında katılmak isteyen öğrencilerin 06.01.2020 Pazartesi günü saat 17:30'a kadar kadar özgeçmişlerini mervesisci@sakarya.edu.tr  e-posta adresinden göndermeleri gerekmektedir. Özgeçmişlerde irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. E-posta başlığına UMDE Başvuru-DAIKIN yazınız.

İş Tanımı: Seçilen öğrenciler satınalma ve üretim birimlerinde UMDE programını sürdürecektir. Öğrencilerin İngilizce konuşma seviyelerinin iyi derecede olması beklenmektedir.