Ana Sayfa
Duyurular
2020-2021 Bahar Dönemi Tasarım/bitirme Çalışmaları Hakkında

2020-2021 Bahar Dönemi Tasarım/Bitirme Çalışmaları Hakkında

Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Bahar dönemi Bitirme ve Tasarım çalışmalarınızı istenilen şartlarda ve tarihler aralığında, formata uygun olarak aşağıda verilen link üzerinden yüklemeniz gerekmektedir. Tasarım ve bitirme çalışmalarıyla ilgili kılavuz ve dokümanlara bölüm web sitemizin "Öğrenci" sekmesinin altında yer alan "Tasarım ve Bitirme" bölümünden erişebilirsiniz. Ayrıca örnek çalışmalara yine aynı sekmede yer alan "Örnek Tasarım Projeleri" ve "Örnek Bitirme Çalışmaları" bölümlerinden erişebilirsiniz.

Tezin elektronik ortamdaki son hali PDF formatında hazırlanarak aşağıdaki bağlantı üzerinden yüklenecektir ve danışmana e-posta ile gönderilecektir. Bu dönem Bitirme çalışmaları için poster hazırlanmayacaktır.

Ayrıca, çalışmalarınızda özgünlüğü sağlamak ve akademik açıdan daha yetkin çalışmaların gerçekleştirilebilmesi adına çalışmalarınızın intihal.net üzerinden benzerlik oranı testine tabii tutulması gerekmektedir. Benzerlik oranı bir akademik çalışmanın yayın kurallarına ve etik kurallara uygunluğu için gerçekleştirilmektedir. İntihal.net web sitesi üzerinden çalışmanızın son halini yükleyerek bu oranı elde edebilirsiniz. Çalışmalarınızın değerlendirmeye alınabilmesi için benzerlik oranının en fazla %30 olması gerekmektedir. İlgili siteye öğrenci adresinizle kaydolmanız gerekmektedir. Nasıl kaydolacağınız ve kullanım kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. http://kutuphane.sakarya.edu.tr/tr/icerik/16313/83353/intihal-net    Çalışmanızı tamamladıktan sonra siteye yükleme yapabilmek için danışman hocanızın size vereceği kod ile ilgili klasöre giriş yapmalısınız. Konu ile ilgili yönlendirme ve destek için danışman hocalarınızla irtibata geçebilirsiniz.

Tasarım Bitirme Çalışmaları Sisteme Yükleme linki: https://forms.gle/UW2bUpHT2wQVJZoh6

Forma erişmek için mutlaka Sakarya Üniversitesi hesabınızdan SABİS mailinize giriş yapmanız gerekmektedir. SABİS mailinize girdiğiniz halde forma erişemiyorsanız tarayıcınızın gizli sekmesinden giriş yaparak deneyiniz. 

Önemli Tarihler:
Tasarım ve Bitirme çalışmalarının sisteme son yükleme tarihi: 30 Mayıs 2021 (Pazar) 23:59
Tasarım ve Bitirme çalışmaları değerlendirme tarihleri: 1-15 Haziran 2021

Hepinizde başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

End. Müh. Blm. Başkanlığı