Ana Sayfa
Duyurular
Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Kılavuzları

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları Kılavuzları

Sevgili Öğrenciler,
Tasarım ve bitirme çalışmalarınızı 23/12/2021 ve 31/12/2021 tarihleri arasında SABİS üzerinden Final değerlendirmesi alanına yükleyebilirsiniz.
Bitirme ve tasarım kılavuzu güncellenmiş halde bölüm web sayfasında (https://ie.sakarya.edu.tr/tr/icerik/16561/80113/tasarim-ve-bitirme) yayınlanmıştır. Çalışmalarınızı düzenlerken güncel kılavuza göre düzenlemeniz gereklidir.

Dosyalarınızı sisteme yüklemeden önce size aşama aşama kontrol imkanı sunan "Değerlendirme ve Kontrol Formu" hem tasarım hem de bitirme çalışmaları kılavuzunun son sayfasında verilmiştir. Bu formu doldurarak kontrol ettiğiniz dosyanızı SABİS üzerinden yükleyebilirsiniz.
Çalışmalarınız danışman hocalarınız tarafından incelendikten sonra aynı form üzerinden size geri bildirimde bulunulacaktır. Varsa gerekli düzeltmeleri yapıp tekrar SABİS üzerinden ikinci yükleme hakkı ile danışman hocanıza gönderebilirsiniz. Yükleme hakkı sınırlı olduğu için lütfen dosyalarınızı yüklemeden önce istenilenlere göre doğru ve uygun olduğundan emin olunuz.

Bitirme çalışmaları içinse ilerleyen günlerde poster hazırlama ve savunma sınavı tarih bilgileri paylaşılacaktır.

Göstereceğiniz özen ve gayret için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Tasarım ve Bitirme Komisyonu