2021-2022 Güz Dönemi Tasarım ve Bitirme Çalışmaları

Tasarım ve Bitirme çalışmalarının danışman hocanızdan gelen son onaylı hali, PDF formatında hazırlanarak aşağıdaki link üzerinden yüklenecektir.

Tasarım ve bitirmeyi farklı danışmandan alan öğrenciler her iki çalışmayı (farklı danışman işaretlenmesi gerektiğinden) formu iki kez doldurarak göndermelidir. Aynı danışmandan alan öğrencilerin ise formu bir kez doldurması yeterli olacaktır.

Bitirme Çalışmaları için danışman onayı alındıktan sonra POSTER hazırlanarak Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.

Çalışmanızın son sayfasında bulunan Değerlendirme ve Kontrol Formunun ilgili sütunları siz ve danışmanınız tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulması ve çalışmanın son sayfasında muhakkak bulunması gerekmektedir.

Formu eksik olan ve danışman onayı alınmayan çalışmaların teslimi kabul edilmeyecektir.

Yükleme linki: https://forms.gle/ETJWuonqUb5oBWCD7

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları SİSTEME YÜKLEME son tarihi: 12 OCAK 2022 (Çarşamba saat 17:30)

Bitirme Tezi POSTER Çalışmaları TESLİM son tarihi: 14 OCAK 2022 (Cuma Saat:15:30)

Bitirme Tezi SAVUNMA tarihi: 18 OCAK 2022 Salı (Ayrıntılı program daha sonra bölüm sayfasından paylaşılacaktır.)