Ana Sayfa
Duyurular
2021-22 Bahar Tasarım/bitirme Çalışmaları Danışman Ataması

2021-22 Bahar Tasarım/Bitirme Çalışmaları Danışman Ataması

Sevgili öğrenciler,

2021-2022 Bahar döneminde yapılacak Tasarım/Bitirme çalışmaları için danışman atamaları sizin tercihleriniz ve öğretim üyelerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

2021-2022 Bahar dönemi tercih ettiği öğretim üyesinden Tasarım alan ve bahar döneminde aynı öğretim üyesiyle birlikte Bitirme almak isteyen öğrencilerimizin belirtilen formu doldurmasına veya herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Danışmanınız geçmiş dönemdeki öğretim üyesi olacaktır. Formu sadece ilk defa tercih yapacak öğrenciler ve daha önce çalıştığı danışman hocasından farklı bir danışman ile çalışmak isteyenler dolduracaktır.

*Önemli Not: Tasarım dersini ilk defa alacak olan öğrenciler hem Tasarım hem Bitirme dersini aynı anda alamazlar. Bitirme dersini alabilmeniz için daha öncesinde muhakkak Tasarım dersini almış olmalısınız. Bu döneme kadar Tasarım/Bitirme almamış ve ilk defa alacak olan öğrencilerimiz yalnızca tasarım dersini alabilirler ve formu doldurmak zorundadırlar.

 

İlk defa tercih yapacak olan veya farklı danışmanla çalışmak isteyen öğrencilerimiz;

Daha önce çalıştığınız danışman hocanız ve çalışmak istediğiniz yeni danışman hocanız ile görüşüp onay aldıktan sonra, paylaşılan form üzerinde ilk tercihinizde mutabakat sağladığınız öğretim üyesini seçmelisiniz. Ayrıca diğer tercihlerinizde farklı öğretim üyelerini de seçmelisiniz.

Formda belirtilen ‘’hem tasarım hem bitirme’’ alma seçeneği yalnızca 2021-2022 Güz dönemi Tasarım almış fakat başarısız olmuş öğrencilerimiz için istisnai bir durumdur. Bu durumda olan öğrencilerimiz bir dönemde her ikisini de alabilirler. (Eğer öğretim üyesini değiştirmek istemiyorsanız aynı şekilde geçmiş dönem tasarım danışmanınız bu dönem tasarım/bitirme için atanacaktır ve formu doldurmanıza gerek yoktur.)

 

Form doldurması gereken öğrencilerin; tercihlerini 10 Şubat (Perşembe) 2022 saat 17:00’a kadar girmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi ekte yer almaktadır.