Ana Sayfa
Duyurular
İş İlanı

İş İlanı

ASAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

 

ASAŞ olarak; Akyazı, Sakarya’da faaliyet gösteren tesislerimizde; alüminyum profil sistemleri, kompozit paneller, PVC pencere ve kapı sistemleri, panjur ve kepenk sistemleri, alüminyum yassı mamuller ürün gruplarında hizmet veren, Genel Merkezi Kavacık/Beykoz’da olan, Sektörünün ilk Ar-Ge Merkezine sahip, 3.000’den fazla çalışanıyla “Sürdürülebilirlik, teknoloji, entegrasyon ve yenilikçiliğe sürekli yatırım” ilkeleriyle 90’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren, Kurulduğu 1990 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile 2021 yılında Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de 54. sırada yer alan ve CERN’e tedarikçi ilk ve tek Türk şirketiyiz.

 

Bu kapsamda; Geleceğe Sağlam Adımlar, katılımcıların farklı departmanlarda rotasyon yaparak gerçek iş yaşamını deneyimleyebilecekleri, eğitim ve gelişim planlarıyla yetkinliklerini güçlendirip, zenginleştirebilecekleri, projelerde aktif rol alacakları, aynı zamanda kariyer etkinlikler ve sosyal etkinliklerle kendilerini sürekli geliştirecekleri işe alım programımızın başvurularını almaya başlıyoruz.

 

Bu yıl mezun olacak öğrencileri / Yüksek Lisans öğrencilerini / 0-2 yıl deneyimi olan adaylar aşağıdaki linklerden başvuru yapabilirler.