Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Toplantısı Gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Cemil Öz ve bölüm öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Musa Balta, bölümümüz öğretim üyeleri ile ortak projelerin gerçekleştirilmesi konusunu görüşmek üzere bir araya geldi. Endüstri Mühendisliği bölümünde gerçekleşen toplantıda katılımcılar çalışmalarından bahsederek ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu. Verimli geçen toplantıda iki bölümün de iş birliği için istekli olduğu görüldü. Bir sonraki toplantının Bilgisayar Mühendisliği bölümünde gerçekleştirilmesi kararı alındı.