2023-2024 Bahar Yarıyılında Umde Programına Katılacak Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Bahar Yarıyılında UMDE Programına Katılacak Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Bahar Yarıyılında UMDE programı için firmalardan talepler toplanmıştır. UMDE programına katılmak istediğiniz firmalar için sadece ilgili komisyon üyesine PDF formatındaki (dosya adı isminiz olsun) özgeçmişinizi 20.12.2023 Çarşamba günü saat 21:00'a kadar gönderebilirsiniz. Özgeçmişler komisyon tarafından kayıt altında tutulmayacak ve değerlendirilmeyecek olup ilgili firmaya iletilecektir.

Dikkat edilecek hususlar:

• E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-xx Firması" yazınız.
  • Her firma başvurusu için mutlaka ayrı e-posta gönderiniz.
  • Dosya adının isminiz olduğu, PDF formatındaki özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Öğrenciler 1’den fazla firma için başvuruda bulunabilir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve/veya mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler bölüm web sayfasında ilan edilir. Bölüm web sayfasında ilan edilen öğrenciler kesin olarak atanacağından dolayı başka firmanın mülakatlarına katılamaz. Daha önce mülakatına katılmış olduğu firma tarafından sonradan seçilse de bölüm web sayfasında ilan edildiği firma kesin atandığı firmadır ve değişiklik olmaz.
  • UMDE programına başvuran öğrencilerin atamaları firma mülakatları ile gerçekleşmektedir. Öğrenciler bölüm web sayfasında yayınlanan firmaların çağrılarından uygun bulduklarına başvurur. Firmalar öğrencilerin özgeçmişleri üzerinden ve/veya mülakat yaparak seçim yapar. Öğrenciler başvurmadıkları bir firmaya UMDE komisyonu tarafından atanmamaktadır. Bu nedenle, herhangi bir firma çağrısına başvuruda bulunmayan ya da firma tarafından seçilemeyen öğrenciler UMDE kapsamında atanamaz ve programa katılamaz.
  • Ayrıca, öğrenciler firma önerisinde bulunabilir. Önerdiği firma UMDE komisyonu tarafından incelenir. Uygun bulunursa öğrenci ilgili firmaya yerleştirilir.
  • Firmalar için özgeçmiş gönderen öğrencilerin öncelikle mutlaka başvuru formunu doldurmuş olması gerekir

Firmaların birçoğu 1’den fazla UMDE öğrencisi talebinde bulunmuştur. İlerleyen zamanlarda talepte bulunan firma olursa ayrıca çağrıya çıkılacaktır.

UMDE programı başlangıç tarihi akademik takvime göre belirlenmektedir. Yurtdışında olan ya da farklı sebepten dolayı başlangıç tarihinde firmalarda bulunmayacak öğrenciler programa başvuramaz.

FİRMA

İLGİLİ KOMİSYON ÜYESİ

AÇIKLAMA

İZREK OTOMOTİV

KALE SERAMİK

DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU

Firma Çanakkale'de yer almaktadır.

KARMETAL

TAVSAN

YAZKAR

XDRIVE

DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU

Firma İstanbul'da yer almaktadır.

ART GİYİM

ATERMİT

DR.ÖĞR.ÜYESİ ENES FURKAN ERKAN

Firmanın Sakarya ve Gebzede olmak üzere 2 fabrikası vardır.

AYDIN ÖRME

KNS