Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Bahar Yarıyılında Aktif Elektronik Firmasında Umde Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Bahar Yarıyılında AKTİF ELEKTRONİK Firmasında UMDE Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Aşağıda detaylı bilgisi verilen işletmenin Sakarya lokasyonunda UMDE programına katılmak isteyen öğrenciler 24.12.2023 Pazar günü saat 17:30'a kadar PDF formatındaki güncel özgeçmişlerini mervetoklu@sakarya.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Not:

  • E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-AKTİF ELEKTRONİK" yazınız. 
  • Özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • UMDE atamaları bölüm tarafından yapılmayacak olup; firmaların mülakat ve özgeçmiş incelemeleri sonucunda gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla farklı firmalara başvurup, eş zamanlı mülakat süreci söz konusu olabilecektir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler kesin olarak atanacağı için, o saatten sonra başka firmanın mülakatlarına katılamaz. (Atama öncesi farklı mülakatlara katılabilirsiniz.)

 

Tanıtım:

Aktif Elektroteknik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketimiz 1981 yılında faaliyete başlamış, Endüstriyel Tesisler, Akıllı Binalar, Enerji, Tıbbı Tesisler, Ulaşım ve Yenilenebilir Enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren, sayısız türlü prestijli projelere imza atmış yerli ve saygın bir şirkettir. Dört farklı lokasyonda faaliyet gösteren şirketin merkezi İstanbul'da olup, Ankara ve Sakarya’da fabrikaları ve Almanya’da da ofisi bulunmaktadır. 300’ün üzerinde çalışanı bulunan şirkette 66 mühendis çalışmaktadır. Tecrübe ve bilgi birikimi ile en zorlu projelerde çözüm geliştirebilen Aktif, geleceğin dünyasını günümüze taşıyan bir Mühendislik şirketidir. 120’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan şirket alanında bir dünya şirketidir.

Şirketimizin Sakarya lokasyonunda, 10 bin metrekare alan içerisinde 6 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan, 19 mühendisin çalıştığı fabrikasında görev alacak, üretim ve metot mühendisliği, yalın üretim konularına ilgisi olan, UMDE kapsamında Endüstri Mühendisliği Öğrencisi istihdam edilecektir.