2023-2024 Güz Dönemi Tasarım ve Bitirme Çalışmaları

Tasarım ve Bitirme çalışmalarının danışman hocanızdan gelen son onaylı hali, PDF formatında hazırlanarak aşağıdaki link üzerinden yüklenecektir. (Tasarım ve Bitirme için güncel yazım kılavuzunu kullandığınızdan emin olunuz.)

Tasarım ve bitirmeyi farklı danışmandan alan öğrenciler her iki çalışmayı (farklı danışman işaretlenmesi gerektiğinden) formu iki kez doldurarak göndermelidir. Aynı danışmandan alan öğrencilerin ise formu bir kez doldurması yeterli olacaktır.

Bitirme Çalışmaları için danışman onayı alındıktan sonra POSTER hazırlanarak savunma günü ve saatinde yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

Danışman onayı alınmadan Google form’a yüklenen ve POSTER haline getirilen çalışmaların teslimi kabul edilmeyecektir.

Sisteme yüklediğiniz andan itibaren sistemin kapanma tarihine kadar yanıtınızın üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.

Yükleme linki: https://forms.gle/c1FomA2tVSJN6Q558

Tasarım ve Bitirme Çalışmaları SİSTEME SON YÜKLEME tarihi: 12 Ocak Cuma (Saat 23.59’da sistem kapanacaktır)

Bitirme Tezi SAVUNMA tarihi: 18 Ocak Perşembe (Final sınav saatleriyle çakışmayacak şekilde oluşturulan ayrıntılı program daha sonra bölüm sayfasından paylaşılacaktır.)