2023-2024 Bahar Yarıyılında Cavo Otomotiv Firmasında Umde Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Bahar Yarıyılında Cavo Otomotiv Firmasında UMDE Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Çayırova Taysad OSB'de yer alan firmada ERP dijital dönüşüm projesinde UMDE programına katılmak isteyen öğrenciler 13.01.2024 Cumartesi günü saat 17:30'a kadar PDF formatındaki güncel özgeçmişlerini mervetoklu@sakarya.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Temel kriterler ;

• Şirkete yakın lokasyonlarda ikamet eden, (Gebze,İzmit,Çayırova,Tuzla,Darıca,İstanbul Anadolu Yakası vb.)
  • Analitik düşünme yeteneği olan,
  • Programlama yaklaşımı/bilinci olan,

Rol bazında kriterler;

• Mühendislik /Proje Süreçleri / Malzeme Planlama &Lojistik Süreçleri / Satın Alma Süreçleri,
    • İngilizce en az orta seviyede bilen,
    • MS Office programlarına, özellikle Excel’i çok iyi seviyede kullanan,

Not:

• E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-CAVO OTOMOTİV" yazınız.
  • Özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • UMDE atamaları bölüm tarafından yapılmayacak olup; firmaların mülakat ve özgeçmiş incelemeleri sonucunda gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla farklı firmalara başvurup, eş zamanlı mülakat süreci söz konusu olabilecektir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler kesin olarak atanacağı için, o saatten sonra başka firmanın mülakatlarına katılamaz. (Atama öncesi farklı mülakatlara katılabilirsiniz.)