2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışması Savunma Programı

2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışması savunma programı

Değerli öğrenciler,

18 Ocak Perşembe günü saat 11.00'da başlayacak olan Bitirme çalışması savunma programı ve yer bilgileri ekte verilmiştir.

Bitirme tezinizi savunmaya gelirken hazırladığınız posteri mutlaka yanınızda getirmeniz gerekmektedir. Ayrıca sunum için hazırladığınız PowerPoint sunusunu, ekte paylaşılan programda danışmanınızın bulunduğu jürideki Raportöre sunum anına kadar göndermelisiniz.

Her öğrencinin sunum süresi 10 dk’dır. Süreyi etkin bir şekilde kullanmanız beklenmektedir. Grup şeklinde bitirme yapan öğrencilerin danışmanları farklı jürilerde yer alıyorsa, herkes ayrı jüride kendi hocasına muhakkak sunum yapacaktır.

Bitirme çalışması yaptığı halde programda yer almayan öğrenci varsa (forma yükleme yapmayan) danışman hocası ile iletişime geçebilir. Onay vermesi halinde ilgili raportöre e-mailden bilgi verip sunum sırasına dahil edilebilirsiniz.