Umde Programında Atanamayan Öğrencilerin Dikkatine

UMDE PROGRAMINDA ATANAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Aşağıda isimleri verilen firmaların kontenjanlarında açık kalmış olup atanamayan öğrencilerden bu firmalara başvurmak isteyenlerin özgeçmişlerini 21.01.2024 tarihine kadar ilgili mail adresine özgeçmişlerini pdf formatında göndermeleri gerekmektedir.

Not: Mutlaka UMDE başvuru formunu doldurmuş olmanız gerekmektedir. Doldurmadıysanız komisyon üyelerinden birisi ile irtibata geçiniz.

• E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-FİRMA ADI" yazınız.
  • Özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • UMDE atamaları bölüm tarafından yapılmayacak olup; firmaların mülakat ve özgeçmiş incelemeleri sonucunda gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla farklı firmalara başvurup, eş zamanlı mülakat süreci söz konusu olabilecektir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler kesin olarak atanacağı için, o saatten sonra başka firmanın mülakatlarına katılamaz. (Atama öncesi farklı mülakatlara katılabilirsiniz.)

AKTİF ELEKTRONİK   (mervetoklu@sakarya.edu.tr)

CAVO OTOMOTİV  (Firma Çayirova Kocaeli’dedir) (mervetoklu@sakarya.edu.tr)

İZREK OTOMOTİV (mervetoklu@sakarya.edu.tr)

ÖSA MAKİNA (mervetoklu@sakarya.edu.tr)