2023-2024 Bahar Yarıyılında Xdrıve Şirketinde Umde Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Bahar Yarıyılında XDRIVE şirketinde UMDE Programına Katılmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

İlgili şirkette UMDE programına katılmak isteyen öğrenciler 19.01.2024 Cuma günü saat 17:30'a kadar PDF formatındaki güncel özgeçmişlerini mervetoklu@sakarya.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Not:

• E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-XDRIVE" yazınız.
  • Özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • UMDE atamaları bölüm tarafından yapılmayacak olup; firmaların mülakat ve özgeçmiş incelemeleri sonucunda gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla farklı firmalara başvurup, eş zamanlı mülakat süreci söz konusu olabilecektir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler kesin olarak atanacağı için, o saatten sonra başka firmanın mülakatlarına katılamaz. (Atama öncesi farklı mülakatlara katılabilirsiniz.)