Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Bahar Tasarım/bitirme Çalışmaları Danışman Ataması

2023-2024 Bahar Tasarım/Bitirme Çalışmaları Danışman Ataması

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 Bahar döneminde yapılacak Tasarım/Bitirme çalışmaları için danışman atamaları sizin tercihleriniz ve öğretim üyelerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Güz dönemi tercih ettiği öğretim üyesinden Tasarım alan ve Bahar döneminde aynı öğretim üyesiyle birlikte Bitirme almak isteyen öğrencilerimizin belirtilen formu doldurmasına veya herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Lütfen formu doldurmayınız! Danışmanınız (kendisinin de sizinle çalışmayı kabul etmesi halinde) geçmiş dönemdeki öğretim üyesi olarak atanacaktır.

Formu yalnızca ilk defa tercih yapacak öğrenciler ve daha önce çalıştığı danışman hocasından farklı bir danışman ile çalışmak isteyenler dolduracaktır.

 

İlk defa tercih yapacak olan veya farklı danışmanla çalışmak isteyen öğrencilerimiz;

Daha önce çalıştığınız danışman hocanız ve çalışmak istediğiniz yeni danışman hocanız ile görüşüp her ikisinden de onay aldıktan sonra, paylaşılan form üzerinde ilk tercihinizde mutabakat sağladığınız öğretim üyesini seçmelisiniz. Ayrıca diğer tercihlerinizde farklı öğretim üyelerini de seçmelisiniz.

Formda belirtilen ‘’hem tasarım hem bitirme’’ alma seçeneği yalnızca 2023-2024 Güz dönemi Tasarım almış fakat başarısız olmuş öğrencilerimiz için istisnai bir durumdur. Bu durumda olan öğrencilerimiz bir dönemde her ikisini de alabilirler. (Eğer öğretim üyesini değiştirmek istemiyorsanız aynı şekilde geçmiş dönem tasarım danışmanınız bu dönem tasarım ve bitirme için atanacaktır bu sebeple formu doldurmanıza gerek yoktur.)

*Önemli Not: Tasarım dersini ilk defa alacak olan öğrenciler hem Tasarım hem Bitirme dersini aynı anda alamazlar. Bitirme dersini alabilmeniz için daha öncesinde muhakkak Tasarım dersini almış olmalısınız. Bu döneme kadar Tasarım/Bitirme almamış ve ilk defa alacak olan öğrencilerimiz yalnızca tasarım dersini alabilirler ve formu doldurmak zorundadırlar. Fakat Tasarım çalışması dersi Güz dönemi dersidir. Bu dersi Bahar döneminde almak zorunda olanlar sebebiyle birlikte senaguler@sakarya.edu.tr adresine e-mail ile bilgi vermelidirler.

 

Form doldurması gereken öğrencilerin; tercihlerini 11 Şubat (Pazar) 2024 saat 23:59’a kadar girmesi gerekmektedir.

Form Linki: https://forms.gle/m8kQnJu9ewFvUXwU7

Bu form ile yalnızca öğretim üyesi tercihleriniz toplanmaktadır. Atamaların yapılabilmesi için ders seçimi zamanında mutlaka Tasarım/Bitirme dersini seçmeniz gerekmektedir.  Danışman ataması yapıldıktan sonra hatalı olduğunu düşündüğünüz takdirde 15-16 Şubat tarihlerinde  senaguler@sakarya.edu.tr adresine e-mail atabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ek1’de yer almaktadır.