Ana Sayfa
Duyurular
Baykar Staj İlanı

BAYKAR STAJ İLANI

İnsansız Hava Aracı alanında özgün tasarımları ve yerli üretimiyle Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncü firmalarından biri olan Baykar’ın 2024 Yaz Staj Programında Entegre Lojistik Destek Biriminde staj yapacak 3 ve 4.sınıf Endüstri Mühendisliği öğrencilerini aramızda görmek istiyoruz.

Entegre Lojistik Destek Birimi, Baykar Teknoloji'nin üretmiş olduğu tüm sistemlerin ürün yaşam döngüsü süresince Lojistik destek sözleşmeleri kapsamında ürün desteğinin sağlanması, bakım, onarım, revizyon, modifikasyon süreçlerinin planlanması, icrası, takibi ve dokümantasyon işlemlerini gerçekleştirerek inovatif mühendislik deneyimini satış sonrasında da müşteri odaklı hizmet bütünlüğüyle sürdürmektedir.

Planlama ve koordinasyon yeteneği güçlü, iletişim yönü kuvvetli, dinamik ortamda çalışmayı seven, satış sonrası hizmet süreçlerini bütünsel ve analitik olarak değerlendirebilecek, iyi derecede MS Office programlarını kullanabilen arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Zorunlu stajı bulunan arkadaşlarımız da zorunlu stajlarını 2024 Yaz Döneminde Birimimizde gerçekleştirebilirler.

Başvurularınızı https://kariyer.baykartech.com/tr/basvuru/acik-pozisyonlar/2024-yaz-donemi-entegre-lojistik-destek-muhendis adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Son başvuru tarihi 25 Şubat 2024.