Ana Sayfa
Duyurular
Enterprize: Entrepreneurship Challenge

Enterprize: Entrepreneurship Challenge

Enterprize: Entrepreneurship Challenge, çağımızın en gözde konularından olan girişimciliği ve inovasyonu merkezine alarak bu alanlarda kendini kanıtlamış öncü girişimcileri ve sektöre yön veren yatırımcıları katılımcıları ile buluşturmayı amaçlayan bir yarışmadır. Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenecek olan bu heyecan verici yarışma; girişimcilik dünyasında kendine bir yer oluşturmak isteyen gençler için interaktif bir workshop süreci ve sonrasında girişimcilik vaka sunumları üzerinden gerçekleşerek 20-21 Nisan’da kampüste ağırlamayı hedefliyor. Yarışma, aynı zamanda birbirinden değerli ödülleri kazanabilecekleri ve girişimcilik dünyasının değerli isimlerini yakından tanıyabilecekleri ve sorularını sorabilecekleri bir networking ortamı da sunuyor.

 

Bu yıl geleceğin girişimcilerini keşfetmek ve doğru insanlarla iletişim kurmalarına vesile olmak adına düzenlenen Enterprize, Take a step, initiate the changemottosu ile katılımcılarına girişimcilik serüvenine çıkmaları için atmaları gereken adımı attırmaya hazırlanıyor. Etkinliğimiz bu sene katılımcılarına Ödeal’ın kurucu CEO’su Fevzi Güngör, Mobilike’ın kurucusu ve melek yatırımcı Volkan Biçer gibi isimlerle  dopdolu bir eğitim programı ve jüri ekibi sunacak.

Yarışmaya katılım sağlayan yarışmacılar, Enterprize: Entrepreneurship Challenge Sertifikası alarak etkinliğimizi tamamlayacaktır.

  

Başvuru linkine ve daha detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

 

Başvuru ve Detaylı Bilgi için:

https://ikboun.net/enterprize/