Yaz Stajı ve Umde Fırsatı

YAZ STAJI VE UMDE FIRSATI

Kısa dönemli yaz stajı ve sonrasında UMDE projesi kapsamında güz yarıyılı boyunca “İŞ ANALİSTİ ADAY MÜHENDİS” pozisyonunda çalışacak Endüstri mühendisliği bölümü 4. Sınıf (3.Sınıf’tan 4. Sınıfa gecen) öğrencilerinizden, ders ortalaması 3.20 ve üzerinde olan 2 adet aday mühendise ihtiyaç duyulmaktadır. Detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Önemli Not: Kısa dönemli yaz stajının devamında UMDE programı olacağından başvuranların UMDE programı şartlarını mutlaka taşımaları gerekmektedir. Program tek başına kısa dönemli yaz stajı için geçerli değildir.

Endüstri Mühendisliği Öğrencileri için Kariyer Geliştirme Fırsatı

Akçelik, 2023-2024 Yaz ve 2024-2025 Güz dönemleri boyunca uzun süreli staj programlarımıza katılmak üzere kararlı Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencilerini davet etmekten heyecan duyuyoruz. "YETENEĞİNİ KEŞFET" programımızda geleceğin Endüstri Mühendisliği ve İş Süreçleri Analizi uzmanlarını yetiştirmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyoruz.

AKÇELİK DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş.

Konum: Kocaeli İzmit, Darıca, Gebze ve Çayırova bölgeleri.

Süre: Yaz ve Güz dönemleri (spesifik tarihler duyurulacak).

Temel Nitelikler:

• Endüstri Mühendisliği programında son sınıf öğrencisi olmak.
  • Süreç Analizi, İş Etüdü veya Yalın Üretim derslerinden en az birini başarıyla tamamlamış olmak.
  • Kocaeli İzmit, Darıca, Gebze veya Çayırova'da ikamet eden ya da edebilecek olmak.
  • Microsoft Office araçları Word, Excel ve PowerPoint kullanımında yetkin olmak.
  • İş Analisti Uzmanlığı alanında kariyer yapma arzusu güçlü olmak.
  • Genel not ortalaması 3,20 veya üzeri olmak. (veya Bilgisayar Mühendisliği alanında Çift Anadal veya Yan Dal eğitimi alıyor olmak)

Programın Öne Çıkan Özellikleri:

• İleri düzey süreç geliştirme projelerinde uygulama ve deneyim kazanma fırsatı.
  • Alanında deneyimli profesyoneller tarafından sağlanacak mentörlük ve kariyer gelişimi.
  • İş Analizi alanında değerli sektör içgörüleri ve profesyonel beceriler kazanma.
  • Dijital dönüşüm ve süreç iyileştirme süreçlerinde tecrübe kazanımı.
  • Firmanın genç yetenek istihdamı kapsamına girme fırsatı

Başvuru Yapma:

Özgeçmişinizi, bir kapak mektubu ve en güncel transkriptiniz ile 13/05/2024 tarihine kadar Doç. Dr. Merve CENGİZ TOKLU’ya e-posta ile iletiniz.