Staj Memnuniyet Değerlendirme Anketi

Staj memnuniyet değerlendirme anketi

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde 1. Staj (atölye stajı), 2. Staj (yönetim stajı) ve ek olarak gönüllü staj yapılan firmaların staj memnuniyet değerlendirme anketi öğrenciler ve mezunlarımız tarafından yapılmıştır. Bu çalışmada "Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin zorunlu ve gönüllü (ve UMDE çaışmalarını) stajlarını yapmak istedikleri yer/yerler hakkında sorabilecekleri bir veri tabanı olması amaçlanmış ve X iletmesinde staj yapmak iyi mi?, orada staj yaptığımda hangi durumlarla karşılacağım?, staj yapmayı düşündüğüm yer tavsiye edilen bir yer mi? sorularına cevap bulmak için oluşturulmuştur. Bu anket staj yapan ve bu ankete katılan her öğrencinin veya mezunun değerlendirmesi ile her geçen zaman büyüyerek devam edecektir.  Değerlendirme iki dosya ile oluşturulmuştur. Birinci dosyada özet bir değerlendirme yapılmış olup ikinci dosyada değerlendirmeler ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Araştırma, Doç.Dr. Gültekin Çağıl  danışmanlığında ve Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Aşkın Bengisu Boy tarafından gerçekleştirilmiş, faydalı olacağı düşüncesiyle sizlerle paylaşılmıştır.