2024-2025 Güz Yarıyılında Umde Programına Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

2024-2025 Güz Yarıyılında UMDE Programına Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

2024-2025 Güz Yarıyılında UMDE programı için firmalardan talepler toplanmıştır. Daha önce Google form doldurarak UMDE programına başvuran öğrenciler, UMDE programına katılmak istediği firmalar için sadece ilgili komisyon üyesine pdf formatındaki özgeçmişini 02.08.2024 Cuma günü saat 17:00'a kadar göndermelidir.

Dikkat edilecek hususlar:

• E-posta başlığı olarak "UMDE Başvuru-xx Firması" yazınız.
  • Her firma başvurusu için mutlaka ayrı e-posta gönderiniz.
  • Özgeçmiş dosyalarında mutlaka irtibat numarası ve e-posta bilgisi yer almalıdır. Bilgilerin bulunmadığı özgeçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Öğrenciler 1’den fazla firma için başvuruda bulunabilir.
  • İşletmenin özgeçmiş inceleme ve/veya mülakat süreci sonrası seçilen öğrenciler bölüm web sayfasında ilan edilir. Bölüm web sayfasında ilan edilen öğrenciler kesin olarak atanacağından dolayı başka firmanın mülakatlarına katılamaz. Daha önce mülakatına katılmış olduğu firma tarafından sonradan seçilse de bölüm web sayfasında ilan edildiği firma kesin atandığı firmadır ve değişiklik olmaz.
  • UMDE programına başvuran öğrencilerin atamaları firma mülakatları ile gerçekleşmektedir. Öğrenciler bölüm web sayfasında yayınlanan firmaların çağrılarından uygun bulduklarına başvurur. Firmalar öğrencilerin özgeçmişleri üzerinden ve/veya mülakat yaparak seçim yapar. Öğrenciler başvurmadıkları bir firmaya UMDE komisyonu tarafından atanmamaktadır. Bu nedenle, herhangi bir firma çağrısına başvuruda bulunmayan ya da firma tarafından seçilemeyen öğrenciler UMDE kapsamında atanamaz ve programa katılamaz.
  • Ayrıca, öğrenciler firma önerisinde bulunabilir. Önerdiği firma UMDE komisyonu tarafından incelenir. Uygun bulunursa öğrenci ilgili firmaya yerleştirilir.
  • Firmalar için özgeçmiş gönderen öğrencilerin öncelikle mutlaka UMDE başvuru formunu doldurmuş olması gerekir.
  • Ders kayıt haftası öncesinde öğrencilerin UMDE şartlarını sağlayıp/sağlamadığı kontrol edilmektedir. Şartı sağlamayan öğrenciler bir firma tarafından seçilmiş dahi olsa programa katılamazlar.

Firmaların birçoğu 1’den fazla UMDE öğrencisi talebinde bulunmuştur. İlerleyen zamanlarda talepte bulunan firma olursa ayrıca çağrıya çıkılacaktır.

UMDE programı başlangıç tarihi akademik takvime göre belirlenmektedir. Yurtdışında olan ya da farklı sebepten dolayı başlangıç tarihinde firmalarda bulunmayacak öğrenciler programa başvuramaz.

FİRMA İLGİLİ KOMİSYON ÜYESİ AÇIKLAMA
ERACO DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Ferizli ilçesinde yer almaktadır.
GEDİK TERMO VANA DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Hendek ilçesinde yer almaktadır.
İZREK OTOMOTİV DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Arifiye ilçesinde yer almaktadır.
TAVSAN DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Hendek ilçesinde yer almaktadır.
TEKOPLUS DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Arifiye ilçesinde yer almaktadır.
XDRIVE DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Başakşehir/İstanbul'da yer almaktadır.
LODAMASTER DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Kartal/İstanbul'da yer almaktadır.
KADİFETEKS DOÇ.DR.MERVE CENGİZ TOKLU Firma Sakarya ili Akyazı ilçesinde yer almaktadır.
AKPRES DR.ÖĞR.ÜYESİ ENES FURKAN ERKAN Firma Sakarya ili Hendek ilçesinde yer almaktadır.
ATERMİT-SAKARYA DR.ÖĞR.ÜYESİ ENES FURKAN ERKAN Firmanın Sakarya ili 1.OSB'de ve Gebze'de olmak üzere 2 yerleşimi bulunmaktadır.
ATERMİT-GEBZE DR.ÖĞR.ÜYESİ ENES FURKAN ERKAN Firmanın Sakarya ili 1.OSB'de ve Gebze'de olmak üzere 2 yerleşimi bulunmaktadır.
YAZAKİ DR.ÖĞR.ÜYESİ ENES FURKAN ERKAN Firma Sakarya ili Akyazı ilçesinde yer almaktadır.
AYDIN ÖRME ARŞ.GÖR.DR. MERVE ŞİŞCİ Firma Sakarya ili Akyazı ilçesinde yer almaktadır.
DAIKIN ARŞ.GÖR.DR. MERVE ŞİŞCİ Firma Sakarya ili Hendek ilçesinde yer almaktadır.
GOODYEAR ARŞ.GÖR.DR. MERVE ŞİŞCİ Firma Sakarya ili Arifiye ilçesinde yer almaktadır.
TÜRKTRAKTÖR ARŞ.GÖR.DR. MERVE ŞİŞCİ Firma Sakarya ili Erenler ilçesinde yer almaktadır.
AKGIDA ARŞ.GÖR. MEHMET FATİH TAŞKIN Firma Sakarya ili Pamukova ilçesinde yer almaktadır.
BAŞAK TRAKTÖR ARŞ.GÖR. MEHMET FATİH TAŞKIN Firma Sakarya ili Erenler ilçesinde yer almaktadır.
SUNPARADISE ARŞ.GÖR. MEHMET FATİH TAŞKIN Firma Sakarya ili Akyazı ilçesinde yer almaktadır.
TOYOTA BOSHOKU ARŞ.GÖR. MEHMET FATİH TAŞKIN Firma Sakarya ili 1.OSB'de yer almaktadır.