Ana Sayfa
Duyurular
Lıft Up Sanayi Odaklı Programlar
LIFT UP Sanayi Odaklı Programlar

LIFT UP Sanayi Odaklı Programlar

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii programı olan LIFT UP’ın başvuru dönemi başladı!

Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2024

30.000 TL proje bütçesi
TUSAŞ altyapı kullanımı
Sanayi danışmanı rehberliği
İstihdam olanağı

Ekip için en az 2,75 not ortalaması
En fazla 5 öğrencilik gruplar

TUSAŞ - LIFTUP (tusas.com)

Tusas sitesinde ulaşılabilecek duyuru:

LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı

LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı, geleceğin gözü yükseklerde mühendislerine lisans bitirme projelerini Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) ile gerçekleştirme imkanı sunan “Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı’dır.

Programımıza katılarak; bitirme projenizi Türkiye’nin en iyi mühendislerinin rehberliğinde TUSAŞ’ın bilimsel ve teknolojik alt yapısından faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Mezun olurken havacılık ve uzay sanayiini şekillendirmede pay sahibi olabileceğiniz programımızla ilgili tüm detaylara  https://kariyer.tusas.com/liftup internet sitesinden erişebilirsiniz.

LIFT UP + Yüksek Lisans Ve Doktora Bilimsel Araştırmalar Programı

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin Türk Havacılık Uzay Sanayii bünyesindeki faaliyet alanları ile ilgili tez ve araştırma çalışmalarını gerçekleştirme imkânı sunan bilimsel araştırmalar programıdır.

Programımıza katılarak; TUSAŞ bünyesinde çalışma imkânı bulup ücret ve bütçe desteği alabilirsiniz.

Havacılık ve uzay sanayiini şekillendirmede pay sahibi olabileceğiniz programımızla ilgili tüm detaylara  https://kariyer.tusas.com/liftup internet sitesinden erişebilirsiniz.

LIFT UP++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı

LIFT UP ++, doktora çalışmalarının Türk Havacılık Uzay Sanayii’nin çağrıya çıktığı faaliyet alanları ile ilgili olarak yürütülmesini sağlayan “Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı“dır.

Çağrıya çıkılan farklı disiplinlerdeki konulara başvuru yapan ve kabul alan araştırmacılara bütçe desteği sunulmaktadır.

Havacılık ve uzay sanayiini şekillendirmede pay sahibi olabileceğiniz programımızla ilgili tüm detaylara  https://kariyer.tusas.com/liftup internet sitesinden erişebilirsiniz.

 

 

Fotoğraflar