2019-2020 Yaz Okulu Başka Bölümlerden Ders Almak İsteyenler Hakkında (güncellendi)

2019-2020 Yaz Okulu Başka Bölümlerden Ders Almak İsteyenler Hakkında (Güncellendi)

EKTE verilen dosyada farklı bölümlerden ders almak isteyen öğrencilerin ders uygunluk durumları yer almaktadır.

Çevre Mühendisliğinden Olasılık ve İstatistik dersi açılmayacaktır. Çevre mühendisliğinden bu dersinin yerine başka bölümden ders almak isteyenler 06.07.2020 saat 16.00'a kadar Arş. Gör. Enes Furkan Erkan'a (eneserkan@sakarya.edu.tr) dilekçelerini göndermelidirler. Saat 16.00'dan sonra gelen mailler dikkate alınmayacaktır.

Dersler sisteme bu hafta tanımlanmış olacaktır.

Not: Dosyada hatalı veya eksik bilgi varsa belirtiniz. Listede ismi olmayan ve dilekçesini derse yazılma döneminde teslim etmeyen öğrencilerin yeni kaydı yapılmayacaktır.