2020-2021 Güz Dönemi Umde Programına Başvuruda Bulunan Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Güz Dönemi UMDE Programına Başvuruda Bulunan Öğrencilerin Dikkatine

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından COVID-19 salgınının mevcut durumu, program çeşitliliği, ulaşım imkanları, öğrencilerin barınma imkanları ve şehirlerarası öğrenci dolaşımı gibi faktörler göz önüne alınarak, 2020-2021 Güz yarıyılında Tıp Fakültesi 6. Sınıf (intörn) dışındaki tüm Eğitim Birimlerinde uzaktan eğitim modelinin uygulanması kararı alınmıştır. Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak bizler de Güz Yarıyılında uzaktan eğitim sürecine dahil olmaktayız. UMDE programında öğrencinin işletmelerde problemleri birebir görmesi ve inceleyebilmesi için fiziksel olarak işletmelerde tam zamanlı bulunması gerekmektedir. Uzaktan eğitim sürecinde UMDE programı istenilen verimlilikte yürütülemeyeceğinden dolayı 2020/2021 Güz yarıyılında UMDE programı açılmayacaktır. Bahar yarıyılında açılması durumunda güz yarıyılında başvuran öğrencilerimizden şartları uygun olanlar tekrar başvurabilecektir.