Deneme Dersi Uygulaması Duyurusu

Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda açık bulunan Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna Öğretim Üyesi temini için 28/12/2020 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan ilan üzerine başvuruda bulunan adayların başvuru evrakları, SAÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri İnceleme Komisyonu tarafından incelenmiş olup, başvurusu kabul edilenlerin listesi ekte sunulmuştur.

Buna göre Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri'nin 2.3.1.E maddesi uyarınca, Deneme Dersi Uygulaması aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatte Covid-19 Pandemi salgını kapsamında belirlenen tedbirler çerçevesinde, başvurusu kabul edilen adaylarla yüz yüze yapılacaktır.

Deneme Dersi Uygulaması Sınav

Tarihi ve Saati