2020-2021 Bahar Dönemi Staj Sınavı Başvuruları

Örgün ve Uzaktan Staj yapan öğrencilerin staj sınavları 22 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında pandemi nedeniyle uzaktan (online) yapılacaktır. Staj sınavına girecek öğrencilerin aşağıda linki verilen formu 12 Mart 2021 günü sonuna kadar doldurmaları gerekmektedir. Form kapandıktan sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecek ve formu doldurmamış öğlenciler staj sınavlarına alınmayacaktır.

Öğrenciler staj sınavı için başvuru yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmelidirler:

• Sabiste ilgili ders seçimi yapılmış olmalıdır.
  • Staj defteri kılavuza uygun hazırlanmalıdır. Staj defterini el yazısı ile hazırlayanlar pdf formatına dönüştürmelidir. Word ortamında hazırlanan defterler de kabul edilecektir.
  • Pandemi nedeniyle imza kaşe gibi zorunluluklar bu döneme özgü olmak kaydıyla aranmayacaktır.
  • İki staj için savunmaya girecekler her bir staj türü için ayrı başvuru yapmalıdır.
  • Öğrencilerin sınava girecekleri tarih ve saat bilgisi ile staj savunmasını yapacakları komisyon üyesi yine bölüm internet sitesinden duyurulacaktır.
  • Staj defterlerinin sınav tarihlerinden önce hazır olması sınav programının aksamaması açısından önem arz etmektedir.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, tüm öğrencilerimize başarılar