Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Yaz Döneminde örgün staj yapan öğrencilerimizin staj defterlerini el yazısı ile doldurmaları uygun bulunmuştur.  .

Staj defteri aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir.

Defterin ilk sayfasında gerekli olan dekanlık mührü dönem başladıktan sonra, savunmaya girmeden tamamlanabilir.  Yine staj komisyon üyesine ait ad soyadı, imza kısmı da savunmada tamamlanabilir. Bu zorunluluklar için endişe edilmesine gerek yoktur.

Ayrıca, staj örgün yapıldığı için her sayfada firma sorumlusuna ait kaşe-imza olması gerektiği de unutulmamalıdır.

Yazın staj yaptıktan sonra mezun durumunda olacak olan öğrenciler savunmalarını –dönemin başlamasını beklemeden- yine yaz döneminde yapabilecekleri için staj savunmalarını online gerçekleştirmeleri beklenmektedir. Yalnızca bu öğrencilerin defterlerini Word ortamında doldurmaları uygun bulunmuştur. Mezun durumunda olmayan öğrenciler defterlerini elle yazacaklardır.