Ana Sayfa
Duyurular
Uzaktan Staj Yapan Öğrencilerin Staj Sınavları

Uzaktan Staj Yapan Öğrencilerin Staj Sınavları

Daha önce duyurulduğu üzere, dördüncü sınıfta olup bütün derslerini seçmiş olan öğrencilerin yaz döneminde stajlarını uzaktan yapmaları uygun bulunmuştu. Belirtilen şartları sağlayan ve uzaktan staj yapmak isteyen öğrencilerimiz taleplerini Arş. Gör. Onur Canpolat’a iletmişlerdir.

İlgili öğrenciler aşağıdaki formu doldurarak staj sınavına girmek için başvuruda bulunabilirler. Staj sınavları 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Hangi öğrencinin ne zaman sınava gireceği ileride yeni bir duyuru ile paylaşılacaktır.

https://forms.gle/8KwvDceWo8DS61iE6

30 Haziran 2021 gününün sonunda form kapanacaktır ve formu doldurmamış öğlencilere ek bir süre verilmeyecektir. Bu öğrenciler staj sınavlarına alınmayacaktır.

 

Kimler başvuramaz?

  • Uzaktan staj için Arş. Gör. Onur Canpolat’a başvurmamış öğrenciler,
  • Uzaktan staj için Arş. Gör. Onur Canpolat’a başvurmuş ancak başvurusu kabul edilmemiş öğrenciler,
  • Mezun durumunda olmayan öğrenciler (2. ve 3. Sınıf öğrencileri, 4. Sınıf olup alttan birden fazla dersi olan öğrenciler vs.),
  • Örgün staj yapmış öğrenciler

Yukarıda açıkça belirtildiği üzere, bu staj sınavları mezun durumunda olup uzaktan staj hakkı kazanmış öğrencilerimiz için geçerlidir. Diğer durumlardaki öğrencilerimiz için ayrıca staj sınavları yapılacaktır.

 

Uzaktan staj yaparken:

Staj yapacağınız işletme için örnek bir senaryo oluşturunuz. Bu işletme gerçekten var olan (Ailenizin, akrabalarınızın çalıştığı, internette tanıtımlarını izlediğiniz, ismen bildiğiniz) bir işletme olabileceği gibi, sizin tasarladığınız bir işletme de olabilir. Bu işletmede staj yaptığınızı varsayıp staj defterinizi, staj kılavuzunu dikkate alarak, başvurduğunuz her bir staj türü için (Staj I ve/veya Staj II) Word veya Pdf ortamında, ödev şeklinde hazırlayınız.

 

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, tüm öğrencilerimize başarılar.