Ana Sayfa
Duyurular
2021-2022 Bahar Dönemi Staj Sınavı Başvuruları

2021-2022 Bahar Dönemi Staj Sınavı Başvuruları

2021-2022 Bahar Dönemi Staj Sınavları 9-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Staj sınavına girecek öğrencilerin aşağıda linki verilen formu 2 Mayıs 2022 günü sonuna kadar doldurmaları gerekmektedir.

2 Mayıs 2022 gününün sonunda form kapanacaktır ve formu doldurmamış öğlenciler staj sınavlarına alınmayacaktır.

 

https://forms.gle/fN59nYU6jwq6YAMc8

 

Öğrenciler staj sınavı için başvuru yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmelidirler:

  • Sabiste ilgili ders seçimi yapılmış olmalıdır (Staj 1 ve Staj 2 derslerini Öğrenim hayatı boyunca bir kez seçmiş olmak yeterlidir).
  • Staj defteri kılavuza uygun ve el yazısı ile hazırlanmalıdır. Ardından, Staj defterleri pdf formatına dönüştürülüp staj sınavını yapacak komisyon üyesine mail yolu ile ulaştırılmalıdır. (Word ile defter hazırlamak konusunda istisna yoktur. Tüm defterler el yazısı ile hazırlanmalıdır.)
  • Atölye Stajında istenen teknik resim, kurşun kalemle ve milimetrik kağıda, teknik resim ölçülerine uygun bir şekilde çizilmelidir.
  • Pandemi nedeniyle daha öncesinde aranmayan imza kaşe gibi zorunluluklar tekrar yürürlüğe girmiştir. Tek değişiklik, eskiden her sayfada istenen yetkili kaşesinin artık sadece ilk sayfada istenmesidir. Mevcut durumda, staj defterinin her sayfasında yetkili kişinin imzası, fotoğrafın olduğu ilk sayfada ise hem kaşesi hem imzasının yer alması gerekmektedir.
  • İki staj için savunmaya girecekler her bir staj türü için ayrı başvuru yapmalıdır.
  • Öğrencilerin sınava girecekleri tarih ve saat bilgisi ile staj savunmasını yapacakları komisyon üyesi yine bölüm internet sitesinden duyurulacaktır.
  • Staj defterlerinin sınav tarihlerinden önce hazır olması sınav programının aksamaması açısından önem arz etmektedir.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.