Uzaktan Staj Projesi İle İlgili Bilgilendirme

Uzaktan staj projesi ile ilgili bilgilendirme

Öğrencilerimizin Dikkatine!

17 Ağustos 2020 ‘de bölüm sayfası, facebook ve twitter'da yayınlamış olduğumuz aşağıdaki duyurumuz için başvurular alınmış, 10 Eylül’de yapılacak sınav için atamalar yapılmıştır. Bununla birlikte geç kalan öğrencilerimiz için ek listeler hazırlanmaktadır.

Tek derse girecek öğrencilerimiz de uzaktan staj projesine başvurabilir.

Gerekli evraklar: Uzaktan staj dilekçesi, onaylı (Sabis ekran görüntüsü değil) transkript, varsa staj defteri

Başvuru adresi: aysegula@sakarya.edu.tr

YAZ OKULUNDAN SONRA MEZUN DURUMUNDA OLACAK VE UZAKTAN STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Değerli öğrenciler, bir öğrencinin mezun durumunda olabilmesi için aşağıdaki tablo örneğinde olduğu gibi 240 AKTS’yi tamamlamış, 2,00 akademik not ortalamasını tutturmuş, 9 seçmeli ders almış olması gerekiyor (3 Üniversite seçmeli+ 6 Bölüm seçmeli UMDE 3 seçmeli yerine geçiyor).

Bu şartları sağlayan öğrencilerimizin ve staj dersini vermeden yaz okulu mazeret sınavı ve tek ders sınavına giremeyecek öğrencilerimizin 1 Eylül 2020 tarihine kadar ekteki dilekçeyi imzalayıp, taratıp, SABİS’ten edinebilecekleri, onaylı/mühürlü transkriptleri ile birlikte aysegula@sakarya.edu.tr mail adresine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Öğrenci Bilgileri

Başvuru Bilgileri