Uzaktan Staj Hakkında

Uzaktan staj yapabilme şartları sağlayan ve uzaktan staj yapan veya yapmak isteyen öğrencilerimizin bu isteklerini ve şartı sağladığını gösterir transkriptlerini 12 Şubat 2021 tarihine kadar onurcanpolat@sakarya.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin staj savunmalarını hangi komisyon üyesine yapacakları sınav tarihinden önce yine bölüm sitesinden duyurulacaktır.

Uzaktan staj yaparken:

Staj yapacağınız işletme için örnek bir senaryo oluşturunuz. Bu işletme gerçekten var olan (Ailenizin, akrabalarınızın çalıştığı, internette tanıtımlarını izlediğiniz, ismen bildiğiniz) bir işletme olabileceği gibi, sizin tasarladığınız bir işletme de olabilir. Bu işletmede staj yaptığınızı varsayıp staj defterinizi, staj kılavuzunu dikkate alarak, başvurduğunuz her bir staj türü için (Staj I ve/veya Staj II) Word ortamında, ödev şeklinde hazırlayınız.